AZC DOET!

  • Post category:Nieuws

11 & 12 maart.

Ook dit jaar organiseert het oranjefonds, samen met duizenden sociaal maatschappelijke organisaties NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Een prachtig initiatief dat vrijwilligerswerk in de spotlights zet. Wij grijpen deze kans aan om, in samenwerking met Stichting bij ons dagkamp, de vrijwilligers van het AZC in de spotlights te zetten. Zij gaan op 11 & 12 maart het tuinonderhoud uitvoeren op de locatie van bij ons dagkamp.

Bij ons dagkamp organiseert elke zomer een vakantieweek voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Zij werken hierbij met ‘uitgestelde plekken’ voor kinderen waarvan de ouders niet de financiële middelen hebben om een vakantieweek te betalen.

Daarom; AZC DOET! Op de vrijdag en de zaterdag zullen vele vrijwilligers zorgen dat het grote tuinonderhoud uitgevoerd wordt, waarbij er op de zaterdag gelegenheid is om met de familie het mini-golf parcours te spelen en te genieten van een bbq.

We hopen voor alle vrijwilligers die zich op 11 & 12 maart gaan inzetten bij een klus van hun keuze op prachtig weer en een fijne klus.

Kijk voor klussen in jouw buurt op https://www.nldoet.nl/