Een plek voor iedereen, voor iedereen een plek. Wij zijn mensen, een thuis, familie

We nodigen je uit

Word jij blij van andere mensen ontmoeten? Van praten met andere mensen? Van samenwerken bij een activiteit? Of heb jij een hobby die je graag wilt delen met anderen? Dan ga ik graag in gesprek met jou om te praten over een vrijwilligersplek bij InBeeld. – Carla

Ik kon nooit ergens aansluiting vinden, mensen doen er zo lang over om je binnen te laten en je het gevoel te geven dat je erbij hoort. Hier heb ik dat helemaal niet, het maakt niet uit wat je doet, waar je vandaan komt, hier gaat het om wie je bent en dat is genoeg. – Jos

Mijn cliënten vertellen mij dat zij zich welkom voelen bij InBeeld, het is een uitlaatklep voor hen om hier te komen en met mij te praten. Daarbij ontmoeten ze andere mensen en dat is belangrijk voor hen. Er ontstaan nieuwe contacten en nieuwe vriendschappen. – Ehsan  

Wij zijn hier familie, al die jaren dat ik in Nederland ben en in Hardenberg woon had ik geen familie, die heb ik nu wel! – Violet

Tijdens je stage bij InBeeld krijg je veel zelfstandigheid, zodat je de route kan volgen wat voor jou belangrijk is. – Lysanne