Winnars!!!

Alleerst willen wij namens ons allemaal iedereen ongeloofelijk hartelijk bedanken voor jullie stemmen en uitingen van steun voor onze Appeltjes van Oranje nominatie. Samen hebben wij een prachtige 12 plaats van de 50 behaald.

Vandaag liepen wij over van trots, ontzag, respect en liefde voor “onze familie”!

Ruim 80 deelnemers aan vrijwilligerswerk #Meedoen, #MDT (Maatschappelijke Diensttijd) trajecten, #AZCDoet! en #vrouwenparticipatie ontvingen uit handen van onze wethouder Alwin Mussche hun certificaten als bewijs van hun inzet en onze waardering hiervoor. Apetrots waren ze, onder de indruk van de aanwezigheid van de wethouder. Uit handen van Jan van de Giessen ontvingen de vrijwilligers van het Fietsenproject hun certificaat. Van @Priscilla Pleeging voor hun inzet in het groenonderhoud. Mijn medewerker Merle potgieter zei: ik heb nog nooit zo lang en zoveel geklapt, er kwam geen einde aan…zo gaaf! En dat was het.. wij voelen ons winnaars, geen prijs kan hier tegenop! Wij gaan door met ons werk, met onze mensen, ongeacht het politieke klimaat die zoveel onzekerheid en angst brengt bij onze mensen. Wij gaan samen met hun en de nieuwe vrijwilligers en #MDT’ers die al klaar staan én staan te popelen keihard aan de slag om te laten zien dat dit mensen zijn, oorlogskinderen zijn en een onderdeel van onze samenleving met een naam, een gezicht, een hart en de wil om een toekomst op te bouwen hier in Nederland.

Zaterdag gaan Anne van den Hoek en Yosel Silva Rodriguez onze organisatie presenteren en pitchen voor de volgende ronde Appeltjes van Oranje. Wij voelen nu, ongeacht het resultaat, als winnaar!

#gemeentehardenberg #MDT #provincieoverijssel #coa #nov #oranjefonds #participatie